Slyngveien
Oslo
Project Info
Located in an attractive residential area northwest of central Oslo, Slyngveien (road) consists of two row-houses, each with 4 residential units. Each unit has 3 floors and private rooftop terrace. Adapting to a lush and partly steep terrain gives the homes a direct contact with a surrounding natural vegetation. Partially submerged in the terrain, the lower levels form base for entry into the private garages and the main entrance on one side, and access to gardens on the other.

Floor-to-ceiling windows provide continuous daylight and direct access to the common outdoor areas or private gardens.
To maintain a light expression, french balconies and rooftop terraces are secured with slim steel railings and window frames.
The buildings are constructed with a conventional wood construction with thoroughly refined detailing that provides a solid quality experience.

The combination of exterior materials such as darker stained wood panelling and window profiles is complemented with a softer and brighter interior.

Client
Bonum Property

Sector
Residential

Status
Due to start on site in late 2018

Location
Oslo

Date
2017

Design
Haptic
BarBakke
Bonum

Slyngveien Slyngveien Slyngveien Slyngveien Slyngveien Slyngveien Slyngveien Slyngveien Slyngveien