East India Dock Road
London
Project Info
Co-Living Accomodation

Haptic is working with The Collective on a new co-living tower in East London. The accommodation is designed for Graduates that wish to reside within a larger community. The building will provide incubator space for start-ups, cafe and amenity spaces. Located on a strategic corner site to the north of the Blackwall Tunnel, the proposal forms a new gateway into London. Haptic are working up a proposal that responds to several conservation areas in the proximity of the site, providing significant enhancements to the public realm.

The architectural proposal comprises a brick base, responding to the perimeter block context and completing the corner. A lighter, contemporary part of the building sits above this base, terminating is a taller, enclosed roof terrace.

Client
The Collective

Sectors
Commercial
Hospitality
Residential

Status
Concept Design

Location
London

Date
2016

East India Dock Road East India Dock Road East India Dock Road East India Dock Road East India Dock Road